Yoruma açık işaret

R00T

ProfessionaL
Yönetici
Administrator
Katılım
14 Ocak 2019
Mesajlar
5,957
Tepkime puanı
12,298
Puanları
45
IMG-20190217-WA0046.jpg
Ne yazık ki şimdilik tek fotosu var.Ama bilinmesi gerekenler üzerine yorumlar çoğalırsa bilgi kütüphanesi açısından faydalıdır.Nedir ne değildire dair.!!! Ben yorumu siz değerli ustalara bırakmışım bu işarette.
 
         

MendereS

Admin
Yönetici
Administrator
Katılım
22 Eki 2017
Mesajlar
1,189
Tepkime puanı
4,447
Puanları
42
ne arayacağımız konusunda fikrim yok sadece okla çizdiğim yerlerde çıkış var yani yön verilmiş. başka işaretler ve çevre resimleri olsa ne arayacağımızı bilirdik ona göre manrık yürütürdük.

IMG-2019021.jpg
 
         

R00T

ProfessionaL
Yönetici
Administrator
Katılım
14 Ocak 2019
Mesajlar
5,957
Tepkime puanı
12,298
Puanları
45
Eyvallah ustam gün gelirde gider isem ben ne gördüm ise sizede fotodan gösteririm inşaAllah.Saygılar.
 
         

zaz12

Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
28 Ocak 2019
Mesajlar
614
Tepkime puanı
1,055
Puanları
35
Ekli dosyayı görüntüle 1705
Ne yazık ki şimdilik tek fotosu var.Ama bilinmesi gerekenler üzerine yorumlar çoğalırsa bilgi kütüphanesi açısından faydalıdır.Nedir ne değildire dair.!!! Ben yorumu siz değerli ustalara bırakmışım bu işarette.
Tas Arkasinda düz baya ve sıvalı gibi. Kesim işareti çok belli. Bir kabartma işareti de olabilir ama çizim var. Bana kalırsa küçük bur kuş var.
 
         

Ekli dosyalar

zaz12

Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
28 Ocak 2019
Mesajlar
614
Tepkime puanı
1,055
Puanları
35
Tas Arkasinda düz baya ve sıvalı gibi. Kesim işareti çok belli. Bir kabartma işareti de olabilir ama çizim var. Bana kalırsa küçük bur kuş var.
Direk kayanın onun önün de 20 m2 alan da ise eski bir kuyu olabilir.
 
         

MendereS

Admin
Yönetici
Administrator
Katılım
22 Eki 2017
Mesajlar
1,189
Tepkime puanı
4,447
Puanları
42

Mayhem

Member
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Ocak 2019
Mesajlar
72
Tepkime puanı
271
Puanları
23
Kaya sabit değil bence etraflıca araştırıp yerini bulmak gerek Kayadaki işaretli yerler güzel duruyor bakarsınız Yakından .


IMG-20190217-WA0046.jpg
 
         

R00T

ProfessionaL
Yönetici
Administrator
Katılım
14 Ocak 2019
Mesajlar
5,957
Tepkime puanı
12,298
Puanları
45
Kayanın sabit olduğunu biliyorum ustam.
 
         

Ayazma

Bilgili Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
22 Ocak 2019
Mesajlar
205
Tepkime puanı
447
Puanları
27
ROOT başkan senin konuya çökmüşler :D
 
         
Üst